Καλωσήρθατε στο Al Daliani Minaret Rooms

Το κατάλυμα

Το κατάλυμα

Το κτήριο

Το Al Daliani Minaret Rooms, ένα αξιοσημείωτο κτίριο από την εποχή της Τουρκοκρατίας στην Κρήτη, υποβλήθηκε σε ευρεία ανακαίνιση το 2010, αποκαθιστώντας την παλιά του αίγλη. Αυτό το ιστορικό στολίδι αποτελεί πλέον σύμβολο αρχιτεκτονικής μεγαλοπρέπειας και πολιτιστικής κληρονομιάς. Η ανακαίνιση επικεντρώθηκε στη διατήρηση των αυθεντικών στοιχείων, ενσωματώνοντας παράλληλα σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες. Με την πλούσια ιστορία του και τον εκπληκτικό σχεδιασμό του, το Al Daliani Minaret Rooms προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, βυθίζοντας τους επισκέπτες στο συναρπαστικό παρελθόν της τουρκικής περιόδου στο νησί της Κρήτης.

Η φιλοσοφία μας

Στο Al Daliani Minaret Rooms, η διακόσμηση ακολουθεί μια μινιμαλιστική φιλοσοφία, αγκαλιάζοντας την απλότητα και την κομψότητα. Η σχεδιαστική αντίληψη εστιάζει στις καθαρές γραμμές, τις διακριτικές αποχρώσεις και τους λιτούς χώρους, επιτρέποντας στην ιστορική σημασία του κτιρίου να βρεθεί στο επίκεντρο. Κάθε λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί προσεκτικά για να ενισχύσει την ατμόσφαιρα χωρίς να υπερτονίσει την αρχιτεκτονική γοητεία. Η μινιμαλιστική προσέγγιση δημιουργεί ένα γαλήνιο και αρμονικό περιβάλλον, προσκαλώντας τους επισκέπτες να εκτιμήσουν την ιστορική ουσία της τουρκικής εποχής, απολαμβάνοντας παράλληλα μια ήρεμη και σύγχρονη διαμονή στο μαγευτικό νησί της Κρήτης.

Η φιλοσοφία μας Η φιλοσοφία μας Η φιλοσοφία μας
Φιλοξενία

Φιλοξενία

Στο Al Daliani Minaret Rooms, η οικογένεια Γαλανάκη καλωσορίζει θερμά τους επισκέπτες με γνήσιο στόχο να προσφέρει μια εμπειρία ζωής σαν στο σπίτι. Η φιλοξενία τους έχει τις ρίζες της σε μια βαθιά εκτίμηση για την ιστορική σημασία του κτιρίου. Με εξατομικευμένη προσοχή και φροντίδα, διασφαλίζουν ότι κάθε επισκέπτης θα αισθάνεται άνετα και θα αγκαλιάζεται σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η αφοσίωση της οικογένειας Γαλανάκη στη δημιουργία μιας ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδεθούν με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης, απολαμβάνοντας μια αξέχαστη και σπιτική διαμονή.

Στόχος μας η άνεση σας

Εν κατακλείδι, τα Al Daliani Minaret Rooms προσφέρουν στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία ζωής στην παλιά πόλη. Το σχολαστικά ανακαινισμένο κτίριο της τουρκικής εποχής, διακοσμημένο με μινιμαλιστική φιλοσοφία στη διακοσμηση του, αποπνέει ιστορική γοητεία, ενώ παρέχει σύγχρονες ανέσεις. Η ζεστή φιλοξενία της οικογένειας Γαλανάκη δημιουργεί μια σπιτική ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν στην πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης. Είτε εξερευνώντας το μαγευτικό περιβάλλον είτε απλά χαλαρώνοντας στους ήρεμους χώρους, οι επισκέπτες φεύγουν με πολύτιμες αναμνήσεις από ένα μοναδικό και αυθεντικό ταξίδι στο χρόνο στην καρδιά της παλιάς πόλης της Κρήτης.

Στόχος μας η άνεση σας
ESPA banner